3 nieuwe klanten voor A1 software

Wederom mogen we weer een aantal mooie bedrijven verwelkomen als nieuwe klant van A1 Software! Met de verschillende pakketten van Luna, onze bedrijfssoftware, hebben we voor elke bedrijf een passende oplossing.

EFAS Security Solutions uit Heteren biedt beveiligingsoplossingen in de persoonlijke leefomgeving. Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken kunnen hun klanten eenvoudig de systemen monitoren, thuis of in het buitenland. Hierbij hebben zij de balans tussen leefbaarheid en beveiliging hoog in het vaandel. EFAS gaat aan de slag met Luna Premium.

Van Pas Installatietechniek B.V. uit Sprang-Capelle is een technisch installatiebedrijf met een compleet pakket aan dienstverlening op gebied van verwarming, cv, elektra en loodgieterswerk. Voor zowel installatie als het uitvoeren van reparaties ben je bij hen aan het juiste adres. Zij gaan starten met Luna Basis.

HDR Climate uit Helmond gaat aan de slag met Luna Premium. HDR Climate is gespecialiseerd in installatie, reparatie en onderhoud van airconditioning-systemen van o.a. Daikin en Mitsubishi en zijn werkzaam voor zowel de particuliere als zakelijke (MKB) markt.


Benieuwd wat A1 Software voor jouw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een (online) demonstratie.