4 nieuwe klanten voor A1 software

Weer mogen we 4 nieuwe klanten verwelkomen bij A1 Software!

Reinard Bokkers is het bedrijf Bokkers Elektrotechniek B.V. in 2010 gestart en is inmiddels uitgegroeid tot 10 medewerkers. Vanuit Achterveld werken zij aan diverse projecten op gebied van installatiewerk, led-verlichting lichtplannen en domotica, maar ook laadpalen en zonnepanelen.

MBS-Installatietechniek B.V. uit Amersfoort is een KIWA gecertificeerd installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in werkplaatsinrichting, persluchtinstallaties, olie- & brandstofinstallaties en afzuiginstallaties.
www.mbs-installtech.nl

AdW Installatietechniek is een jong installatiebedrijf uit Lelystad, zij zullen dankzij de software van A1 Software een flinke professionaliseringslag maken.

Ook DNR Klimaat is ook een jong bedrijf. De eigenaren hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek en besloten medio 2021 samen een bedrijf te starten: DNR Klimaat. Zij hebben verschillende disciplines in hun dienstenpakket en werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. De gecertificeerde installatiemonteurs geven een gedegen advies en zorgen daarna dat de klus vakkundig wordt uitgevoerd.

Bij een aantal is de implementatie al gestart of gaat deze in het nieuwe jaar zo snel mogelijk starten!


Benieuwd wat A1 Software voor jouw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een (online) demonstratie.