Uitgelichte functionaliteit: Calculeren en offreren

De software van A1 zit vol handige functionaliteit, die onmisbaar is voor elke allround installateur. Met Luna begin je elke nieuwe opdracht met een commerciële (open) begroting en een professionele offerte.

Altijd een scherpe calculatie

Tijdens het calculeren heb je altijd tot op detailniveau inzicht in de kostprijs en zie je altijd wat de marge van het gecalculeerde werk is. Luna maakt jouw werk nog gemakkelijker: doordat je gebruik kunt maken van eerdere calculaties, je kunt werken met standaard begrotingen en je nog sneller kunt calculeren met het gebruik van recepten. En natuurlijk reken je altijd met de meest actuele prijs- en artikelinformatie dankzij de online koppeling met webshops van diverse groothandels en 2BA. Zo maak je altijd een scherpe calculatie.

Professionele offerte

Na het calculeren is het tijd voor het maken van een duidelijke offerte. Ook hierbij maakt Luna het jou gemakkelijk. Kies uit een van de standaard lay-outs zodat jouw offerte er direct professioneel uitziet. Je vult de offerte met behulp van een van de begeleidende offertetekst-sjablonen, die automatisch aangevuld worden met de informatie vanuit de calculatie. Uiteraard kun je de teksten later altijd nog aanpassen. Ben je tevreden? Dan verstuur je de offerte direct als pdf naar je opdrachtgever. Zo eenvoudig is het werken met Luna en maak je in een paar klikken van je calculatie een complete, professionele offerte.

Benieuwd wat Luna en A1 Software voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een (online) demonstratie.