d’Hamecourt Elektra kiest voor A1 Software

d’Hamecourt Elektra is een jong en innovatief bedrijf in de elektrotechniek en is gevestigd in Ede. Nadat zij eerder al gekozen hadden om met de calculatiesoftware te werken, gaan zij nu ook het complete ERP-pakket van A1 Software gebruiken. d’Hamecourt Elektra heeft gekozen voor het pakket Luna Professional.  

Digitale werkbonnen

Met de overstap naar Luna Professional kan d’Hamecourt  de werkzaamheden nog makkelijker en sneller afhandelen. Door gebruik van de digitale werkbon zijn alle werkzaamheden inzichtelijk en heeft de monteur alle informatie om zijn werk uit te voeren bij de hand.  

Over d’Hamecourt Elektra

d’Hamecourt Elektra is gespecialiseerd in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties. Voor zowel eenvoudige installaties als complexe projecten ben je bij d’Hamecourt aan het juiste adres, zowel voor particulieren als bedrijven, in woningen en bedrijfspanden. Ze zijn gespecialiseerd in licht- en krachtstroominstallaties, domotica, renovaties, datanetwerken maar ook duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en ledverlichting. 
d’Hamecourt Elektra

Benieuwd wat A1 Software voor jouw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een (online) demonstratie.