Gunst Warmtetechniek kiest voor Luna van A1 Software

Gunst Warmtetechniek uit Den Haag is de eerste klant van A1 Software die aan de slag gaat met Luna, de software voor de installateur. De uitrol van de software zal gefaseerd verlopen. Nog net voor de kerstmis is een start gemaakt met de implementatie van functionaliteit op gebied van CRM, calculeren en offreren. In 2021 zal dit worden uitgebreid met de andere functionaliteit van het Luna-premium pakket.

Over Gunst Warmtetechniek
Gunst Warmtetechniek uit Den Haag is een allround installateur. Een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar klaar staat voor haar klanten. Gunst levert een totaalconcept en werkt hierbij nauw samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven op het gebied van dakbedekking, airconditioning, stuc-, schilder- en tegelwerk etc. Bedrijven die qua vakmanschap en klantvriendelijkheid uit hetzelfde hout zijn gesneden als Gunst. Klanten kunnen hierdoor volstaan met één aanspreekpunt: Gunst Warmtetechniek.

www.gunstwarmtetechniek.nl

Benieuwd wat Luna en A1 Software voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een (online) demonstratie.