Maak kennis met onze nieuwe partner: IT Option

Omdat A1 Software een complete dienstverlening wil bieden, zijn we een samenwerking aangegaan met allround ICT-dienstverlener IT Option. Een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft op alle gebieden van IT. Denk aan netwerk- en IT-beheer, maar ook telefonie (VoIP) en internet/ WiFi. 

Veilig en stabiel netwerk

Een veilige en stabiele IT-infrastructuur is cruciaal voor het succes van elk bedrijf. IT Option ondersteunt onze klanten met het inrichten en beheren van een veilige en snelle netwerkomgeving. En desgewenst kunnen zij de gehele automatisering uit handen nemen, zodat jouw bedrijf zich volledig kan richten op de alledaagse werkzaamheden.

IT-infrastructuur QuickScan

Geen zorgen over de IT, maar altijd kunnen werken, dat is wat je wil. Daarom biedt A1 niet alleen software, maar kunnen wij ook jouw complete IT-omgeving verzorgen en beheren. Hierbij blijft A1 Software jouw primaire aanspreekpunt, voor de software én voor de techniek.

Om zeker te weten dat jouw IT-omgeving optimaal functioneert bieden wij een QuickScan aan. Tijdens deze scan brengt It Option de prestaties van jouw IT-omgeving in kaart en geeft aan waar (noodzakelijke) verbeteringen nodig zijn. 

Meer informatie over de dienstverlening van IT Option vind je op www.it-option.nl