Sanidrõme Huisman kiest voor de bedrijfssoftware van A1

Ook Sanidrome Huisman gaat werken met Luna, de software van A1. Na het eerste contact en demonstratie van de software was men direct enthousiast. Na de implementatie zullen zowel de monteurs als het personeel op kantoor met de nieuwe software gaan werken.

Het gemak van online software

Met deze oplossing kiest Huisman voor het gemak van cloud-software. Online software bekent geen gedoe meer met hardware, servers of het installeren van updates. Software in de cloud zorgt ervoor dat je overal en altijd kan werken, met software die altijd up-to-date is.

Over Sanidrõme Huisman

Eigenaren Jan-Martin en zijn vrouw Linda Huisman zijn nauw verweven met hun gerenommeerde bedrijf dat inmiddels al ruim 115 jaar bestaat. Het bedrijf is begonnen als loodgietersbedrijf. Ruim 52 jaar geleden heeft de vader van Jan-Martin het bedrijf overgenomen en heeft hij in 1980 in de binnenstad van Gouda een eigen badkamer showroom geopend. Begin 2002 is Sanidrõme Huisman verhuisd en hebben ze een nieuwe badkamershowroom geopend, van waaruit ze inmiddels al voor veel klanten de mooiste badkamers hebben ontworpen en geïnstalleerd.
Sanidrõme Huisman

Benieuwd wat A1 Software voor jouw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een (online) demonstratie.